به گزارش ایکنا، زهره اخوانمقدم، دانشیار دانشگاه علوم قرآنی تهران، در بخش شانزدهم از دو دقیقههای آموزشی مهندسی زندگی ضمن تأکید بر اهمیت بازی کردن در رشد ذهنی بچهها، گفت: روانشناسان معتقد هستند اگر کودک بازی نمیکند، ممکن است به یکی از چهار مشکل اضطراب، افسردگی، پرخاشگری و یا کمرویی دچار شده باشد.
وی در بخش هفدهم از دو دقیقههایهای آموزشی مهندسی زندگی گفت: در ذهن بین دو موضوع دنیا و آخرت تناقض وجود دارد و معمولاً نمیتوانیم بین این دو مسئله تعادل برقرار کنیم.
امام حسن مجتبی(ع) میفرمایند: برای دنیایت تلاش کن طوری که انگار نخواهی مُرد و برای آخرتت کار کن طوری که انگار همین فردا خواهی مُرد. چه چیزی باعث میشود که فکر کنیم نباید برای دنیا تلاش کنیم و فقط آخرت مهم است در حالی که امام ما میفرماید طوری برای دنیایت تلاش کن که گویی مردنی در کار نیست و همیشه زنده هستی.
باید بیاموزیم که بین دنیا و آخرت پیوند برقرار کنیم اما چطور؟ با رنگ خدایی زدن به کارهای دنیایی(صِبْغَةَ اللَّهِ). به هر کار دنیایی که رنگ خدایی بزنی میشود کار آخرتی اگرچه در ظاهر کار دنیایی باشد. در روایات دینی آمده است، کسی که برای خانوادهاش زحمت میکشد مانند مجاهد در راه خداست؛ حال این کار دنیایی است یا آخرتی؟ هر دو. فرد هم برای دنیایش کار میکند و هم برای آخرتش، مهم این است که بیاموزیم به کارهای دنیایی رنگ آخرتی بزنیم.
انتهای پیام